dimosagiaparaskevis.gr
ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eταιρεία πληρώνει 10.000 δολάρια για να περπατήσετε 10.000 βήματα σε μία μόνο ημέρα – και εξηγεί γιατί

Perpatima
Κοινοποίηση

Ξεχάστε τον CEO, μία εταιρεία fitness αναζητά πλέον CSO, δηλαδή Chief Step Officer

Ξεχάστε τον CEO- μία εταιρεία fitness θέλει να γίνετε CSO, δηλαδή Chief Step Officer. Και εύλογα θα απορείτε τι ακριβώς είναι αυτό.

Για την πρώτη πρόσληψη της νέας εταιρείας, η GymBird επιλέγει έναν τυχερό να περπατήσει 10.000 βήματα σε μια μέρα για 10.000 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Η αποδοχή της προσφοράς απαιτεί από τον CSO να προπονηθεί για ένα μήνα μέχρι να νιώσει άνετα να περπατήσει 10.000 βήματα σε μία μόνο ημέρα. Ο CSO που θα κερδίσει τη δουλειά θα πάρει ένα smartwatch από την εταιρεία για να παρακολουθεί την πρόοδό του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καλείται επίσης να μοιράζεται την εμπειρία του στους λογαριασμούς του στα social media με μία ανάρτηση κάθε εβδομάδα, ενθαρρύνοντας άλλους να περπατούν συχνότερα.

«Μέχρι την τελευταία ημέρα του μήνα, θα πρέπει να περπατήσουν τα 10.000 βήματα μέσα σε ένα 24ωρο», έγραψε η GymBird στην προσφορά εργασίας.

Για να συμμετάσχει κάποιος σε αυτή τη μοναδική πρόκληση, θα πρέπει να υποβάλει αίτηση μέχρι τις 19 Ιουλίου 2023 στις 11:59 μ.μ.

Ο πλήρης κατάλογος των απαιτούμενων προσόντων για τη θέση απαιτεί ο υποψήφιος:

  • Να είναι τουλάχιστον 18 ετών
  • Να είναι πολίτης των ΗΠΑ ή μόνιμος νόμιμος κάτοικος
  • Να τραβάει ένα βίντεο 2 λεπτών που περιγράφει πώς εξελίσσεται η εμπειρία κάθε εβδομάδα
  • Να γράφει μια παράγραφο στο τέλος κάθε εβδομάδας για να ανακεφαλαιώνει την εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των «δραστηριοτήτων, των προκλήσεων, της επιτυχίας και των συνολικών συναισθημάτων».
  • Να κάνει μιας ανάρτηση στα social media κάθε εβδομάδα «για να ενθαρρύνει και να εμπνέει άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα».

Αυτή η ευκαιρία μπορεί όχι μόνο να σας κάνει 10.000 δολάρια πλουσιότερους, αλλά και πιο υγιείς.

Λίγο κάτω από 10.000 βήματα καθημερινά (9.800) μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο άνοιας κατά 50%, σύμφωνα με δύο μελέτες που δημοσιεύθηκαν πέρυσι στα περιοδικά JAMA Neurology και JAMA Internal Medicine.

Επίσης κάθε 2.000 βήματα που περπατάτε καθημερινά, μπορείτε να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου, καρδιακών παθήσεων και πρόωρου θανάτου κατά 10%, με αποκορύφωμα τα 10.000 βήματα, σύμφωνα με τις έρευνες.

Και ολοένα και περισσότερες εταιρείες στοχεύουν να δώσουν πλέον προτεραιότητα στην ευεξία των υπαλλήλων τους, συμπεριλαμβανομένης της Nutrition Solutions, η οποία πληρώνει το προσωπικό της για να γυμνάζεται πριν από τη βάρδια του.

Ομοίως, η GymBird θεωρεί σημαντικό να ενθαρρύνει τον κόσμο να παραμένουν ενεργοί, ελπίζοντας να προσφέρει περισσότερες «προσιτές, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τη γυμναστική» στο μέλλον, λέει η Ashley Walton, συνιδρύτρια της GymBird στο CNBC Make It.

«Πριν από χρόνια, είχα ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα σοβαρή νευρική βλάβη και έπρεπε να μάθω ξανά πώς να περπατάω. Έτσι, το περπάτημα για μένα είναι κάτι που δεν θεωρώ δεδομένο», εξηγεί.

«Θέλουμε πραγματικά να εμπνεύσουμε τον κόσμο να κάνουν ένα βήμα στην άσκηση και το περπάτημα είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσουν. Και έχουμε ήδη λάβει τόσα πολλά πραγματικά ωραία και εμπνευσμένα μηνύματα από ανθρώπους, που λένε ότι αυτό έκανε τη γυμναστική προσιτή σε αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«9ος Δρόμος Ζωής, Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2024» του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Συνεργασία Δήμου Αγίας Παρασκευής- Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ, για την περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece» – «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»

Γ. Σταθόπουλος: «Σοβαρά προβλήματα σε Πολιτική Προστασία και Πράσινο του Δήμου»