dimosagiaparaskevis.gr
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

Σύλλογος Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου: Κάλεσμα για αιμοδοσία

Aimodosia Aima
Κοινοποίηση

Mια σημαντική κοινωνική δράση σχεδιάζει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, οργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Σωτηρία»

Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα:

«Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. σας καλούμε να συμμετέχετε στην πρώτη αιμοδοσία στο σχολείο μας (Χίου και Τσιμισκή). Η εθελοντική αιμοδοσία, άλλωστε, δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια. Σίγουρα γνωρίζετε ότι μπορούμε να δίνουμε αίμα 3 έως 4 φορές τον χρόνο. Ίσως όμως να μην γνωρίζετε ότι οι επαναλαμβανόμενες δωρεές μπορεί να βοηθήσουν το αίμα σας να ρέει καλύτερα, ενδεχομένως, να περιορίσουν τη ζημιά στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων σας, η οποία θα οδηγήσει σε λιγότερα αρτηριακά μπλοκαρίσματα. Επίσης γίνεται σύντομος έλεγχος υγείας και ο αιμοδότης αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

Αφιερώνοντας μόλις 10 λεπτά από τη ζωή μας, όσα δηλαδή απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αιμοδοσίας, προσφέρουμε 450 ml αίμα, που αντιστοιχούν σε 3 ζωές. Η αιμοδοσία γίνεται για την ενίσχυση της τράπεζα αίματος με αριθμό μητρώου 16623 και δικαιούχοι είναι όλοι οι μαθητές του σχολείου μας. Η προσφορά είναι στάση ζωής όχι ελεημοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΟΔΑΠ: Μουσικό τριήμερο με δύο συναυλίες

«Πάμε Μουσείο»: Συνέχεια περιηγήσεων μέσω του Δήμου

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές οχημάτων στην Αττική – Συνελήφθησαν 7 άτομα